Tips bij het kopen en dragen van sieraden

Kettinglengte:
Het onderstaand plaatje geeft een beeld van de verschillende lengtes van kettingen. Bij de artikelomschrijvingen wordt de lengte van de desbetreffende ketting vermeld.

Wil je liever een andere maat en staat deze er niet bij? Stuur ons dan even een berichtje. In principe wordt de ketting kosteloos voor je op maat gemaakt, mits het verschil in lengte niet meer dan 2 maten (zie onderstaand plaatje) verschil maakt met de oorspronkelijke lengte. 

Armband maat:

De gemiddelde polsmaat van een vrouw zit tussen de 17 en 18 cm. Van een man tussen de 19 en 20 cm. DreamCreation probeert zoveel mogelijk met de gemiddelde maat rekening te houden, maar wij weten als geen ander dat eigenlijk niemand echt gemiddeld is. Ook hiervoor geldt, zit jouw maat er niet tussen, stuur dan even een berichtje met de vraag naar de mogelijkheden.

Hoe te meten?

Je meet met een meetlint of een touwtje (dat je erna langs een liniaal legt) rondom je pols, voor het ‘knobbeltje’ (zie het witte pijltje in de afbeelding). Het meetlint op de afbeelding geeft een maat aan van ongeveer 15,5 a 16 cm. Dit is de polsmaat.

Verstandig is om bij deze maat wat bij op te tellen voor een goed draagcomfort.

1,5 cm voor een “strakke” armband
2,0 cm voor een normale armband
3,0 cm voor een “losse” armband

Let op; alle artikelen/ armbanden worden handgemaakt, houd er rekening mee dat niet alle artikelen/armbanden aan te passen zijn naar uw voorkeur.

Materialen:

De materialen worden benoemd bij de productomschrijving.

Bij de materialen word ‘zilver- goud- rosekleuring genoemd’; dit betekent dat ze niet echt van zilver, goud of rosé goud zijn, maar verzilverd of verguld zijn met een dun laagje. De ondergrond is van metaal en is nikkelvrij. 

Bij het niet voldoende in acht nemen van onderstaande tips kan het verzilverde of vergulde laagje na verloop van tijd verkleuren. 

Tips bij het dragen van sieraden

Om de sieraden zo lang mogelijk mooi te houden, geven wij u de volgende tips:

– sieraden niet blootstellen aan afwas, bad – en douchewater of schoonmaakmiddelen

– niet dragen bij grote inspanning/ transpiratie van het lichaam

– niet in aanraking laten komen met parfum en andere cosmetica

– stel de sieraden niet te veel bloot aan zonlicht.

Heeft u tips of opmerkingen? Mail ze dan naar info@dreamcreation.nl

Schuiven naar boven